Over ons

Tettero’s Autobedrijf is gevestigd aan de Lekstraat 49 in Den Haag. Het bedrijf is in 1948 opgericht door de heer C.P. Tettero. In eerste instantie lag de nadruk op de aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Nu ligt de nadruk meer op onderhoud en reparatie. Eigenaar Roy Laarman is begonnen en opgeleid in een echte ‘autofamilie’. In 1999 is Roy begonnen bij de Sneeuwbal Garage, onder leiding van Coen Boers. In 2008 heeft hij de overstap gemaakt naar Tettero’s Autobedrijf onder leiding van Dick Boers.

_DSF6003
Roy heeft in 2015 Tettero’s Autobedrijf overgenomen. Het team bestaat uit ‘Kleine’ Dick die jaren geleden begonnen is bij Tettero’s Autobedrijf en zich bezig houdt met onderhoud, reparatie en diagnose. Roy houdt zich bezig met onderhoud, reparaties, diagnose en aan- en verkoop. Ellen Boers is het luisterende oor van de garage en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dick Boers is gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij is nog wel regelmatig te vinden in het bedrijf.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een uitgebreide klantenkring opgebouwd, mede door altijd te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en vooral te doen wat van te voren is besproken.

Tettero’s Autobedrijf wil graag met de klant zoeken naar oplossingen. Of het nu gaat om reparatie, schade of de aankoop of verkoop van een auto.
Het gebruik van vervangend vervoer of een leenfiets behoort tot de mogelijkheden. Net als haal- en brengservice. Vraag vooraf naar de voorwaarden.