Over ons

Tettero’s Autobedrijf is gevestigd aan de Lekstraat 49 in Den Haag. Het bedrijf is in 1948 opgericht door de heer C.P. Tettero. In eerste instantie lag de nadruk op de aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Nu ligt de nadruk meer op onderhoud en reparatie. Eigenaar Roy Laarman is begonnen en opgeleid in een echte ‘autofamilie’. In 1999 is Roy begonnen bij de Sneeuwbal Garage, onder leiding van Coen Boers. In 2008 heeft hij de overstap gemaakt naar Tettero’s Autobedrijf onder leiding van Dick Boers.


Roy heeft in 2015 Tettero’s Autobedrijf overgenomen. Het team bestaat  Roy die zich bezig houdt met onderhoud, reparaties, diagnose en aan- en verkoop. Ellen Boers is het luisterende oor van de garage en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Door de jaren heen heeft zij zich ook verdiept in het technische gedeelte van het bedrijf. Zij sleutelt net zo graag mee en helpt Roy in de werkplaats. Kan zij hier niets betekenen stort ze zich op de administratie.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een uitgebreide klantenkring opgebouwd, mede door altijd te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en vooral te doen wat van te voren is besproken. Tettero’s Autobedrijf wil graag met de klant zoeken naar oplossingen. Of het nu gaat om reparatie, schade of de aankoop of verkoop van een auto. Het gebruik van vervangend vervoer of een leenfiets behoort tot de mogelijkheden. Net als haal- en brengservice. Vraag vooraf naar de voorwaarden.

Waarom kiezen voor Tettero's Autobedrijf?

  • Klantvriendelijk
  • Vakkundig
  • Duidelijke prijzen
  • Wij zorgen voor een glimlach
  • U vraagt het wij doen het

Neem Contact op
070 406 1414