Werkplaats

olie specialist
Bij ons kunt U terecht voor het volledige onderhoud aan uw auto. Of het nu gaat om een kleine of een grote beurt, het vervangen van een lampje of het verhelpen van ‘een rammeltje links achter’.

Wij zijn sinds september 2017 gecertificeerd MPM Oliespecialist. Dit betekend dat wij er zorg voor dragen dat uw auto altijd de juiste olie krijgt. Of dit nu olie voor de motor is of voor de versnellingsbak. Ook de vloeistoffen van het stuurbekrachtingsysteem en koelsysteem worden met de juiste middelen bijgevuld.

Een Apk-keuring is géén onderhoudsbeurt! Tijdens de APK mogen we wettelijk alleen controleren of uw auto aan alle veiligheids- en milieu eisen voldoet! Er zijn natuurlijk genoeg bedrijven die de Apk-keuring aanbieden voor € 19,95. Wij kunnen en willen hier niet aan meedoen! Veiligheid en milieu zijn in onze ogen géén zaken die voor concurrentie in aanmerking komen. Voor de keuring wordt uw auto nagekeken en eventuele mankementen worden in overleg met U verholpen. Hierna wordt de auto bij het RDW afgemeld. U ontvangt hiervan het bewijs in de vorm van een keuringsrapport.

Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn gecontroleerd. Hierbij houden we ook rekening met het gebruik van uw auto, intensief gebruik betekent ook automatisch meer slijtage! Wij gebruiken onderdelen van een hoge kwaliteit.

Bij schade aan uw auto kunt U ook bij ons terecht. Of het nu gaat om het invullen van uw schadeformulier, reparatie van een ster in uw voorruit, of het volledige herstel van uw auto, wij helpen U graag! Vooraf wordt uiteraard gekeken naar de mogelijkheden. U mag niet de dupe worden van de voorwaarden van uw verzekering.

Winterbanden en zomerbanden, wij wisselen uw banden op uw verzoek en kunnen ze bij ons opslaan. U hoeft zelf niet te sjouwen! Voor de eisen rond winterbanden in Europa verwijzen we u naar de site van de Bovag. Wij leveren banden op maat, inclusief balanceren en montage. Voor meer informatie over winterbanden kijk hier.

Onze monteurs zijn hoog opgeleid. Diagnose is niet meer weg te denken binnen onze werkplaats. Hardnekkige problemen worden door ons op een efficiënte manier opgelost. Denk hierbij aan onze uitleesapparatuur, forums op internet en een uitgebreide opleiding op het gebied van elektrotechniek. Uw probleem is onze uitdaging!

Wij willen er alles aan doen om het auto rijden voor u betaalbaar en probleemloos te houden

Waarom kiezen voor Tettero's Autobedrijf?

  • Klantvriendelijk
  • Vakkundig
  • Duidelijke prijzen
  • Wij zorgen voor een glimlach
  • U vraagt het wij doen het

Neem Contact op
070 406 1414